nl-NLen-USde-DE
Growers of Fine Vegetables

FV SeleQt, een passie voor peulvruchten

Peulvruchten zijn een grote productcategorie in het AGF-schap. Voor retailers, groothandelaren en foodservice-leveranciers is het vooral de verscheidenheid die peulvruchten zo interessant maakt. Consumenten houden er weer van doordat het een gezonde aanvulling op de dagelijkse maaltijd is. FV SeleQt brengt peulvruchten dichterbij. Letterlijk en figuurlijk: we zijn dé Europese specialist in peulvruchten, aangevuld met een assortiment kruiden en pepers. Onze producten telen we in Afrika op eigen teeltlocaties. Daardoor staat het gehele traject van zaadje tot schap onder strenge controle. Zo heeft u als afnemer optimale zekerheid over voedselveiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid.

Op onze Afrikaanse plantages opereren we volgens Europese kwaliteitsnormen. Werknemers en telers ontvangen een eerlijk loon. Een groot deel van het assortiment is ook leverbaar met Fairtrade-label. 

> lees meer over FV SeleQt

FV SeleQt vertelt:

  • "Wij vinden het erg belangrijk dat er een eerlijke prijs wordt betaald voor ons product."Bas RensenBas, Director

  • "Door het kopen van Fairtrade producten ondersteunt u boeren die uw hulp hard nodig hebben." Martijn de GraafMartijn, Director

  • "Bimi gaat hét product worden! FV SeleQt heeft dagelijkse aankomsten uit Kenia." Isabella CarnieloIsabella, Sourcing

  • "Wist u dat FV SeleQt ook eersteklas sperziebonen en snijbonen voor u heeft?" William SonneveldWilliam, Sales

  • "Al onze producten worden duurzaam geteeld en zijn jaarrond verkrijgbaar”" Chris OuwehandChris, Sales

FV SeleQt is een joint venture van: