nl-NLen-USde-DE

  Organisatie met twee eeuwen ervaring

FV SeleQt is een nieuw bedrijf, gefundeerd op een bestaande organisatie. Flamingo Horticulture is al jaren thuis op het Afrikaanse continent. Kent er de weg. En vooral de cultuur. De Best Fresh Group heeft belangrijke aanvullende expertise: het verkopen van groenten en fruit. Eén en één is drie: met FV SeleQt ontstond er een organisatie die slagkracht koppelt aan hoge kwaliteitsambities.

FV SeleQt werkt met eigen telers, die produceren op bestaande locaties van Flamingo in vooral Afrika. We laten niets aan het toeval over. De kwaliteitsnormen zijn vergelijkbaar met die in Europa. Elk aspect van de teelt is onder controle. Met name de voedselveiligheid. Naast de eigen plantages beschikken we over een aantal ‘outgrowers’. Het zijn telers die zelf een teeltlocatie hebben, maar wel vast verbonden zijn aan FV SeleQt. Zij conformeren zich aan dezelfde hoge kwaliteitseisen.

Zekerheid over de herkomst

FV SeleQt werkt op basis van programma’s. Voor het merendeel van wat we telen is er al een afnemer gevonden. Interessant voor beide partijen: als afnemer heeft u geen zorgen over de leverbetrouwbaarheid, de kwaliteit en de prijs. En onze telers weten dat al hun producten verkocht zijn.
Flamingo