nl-NLen-USde-DE

  Telen in Afrika, verhandelen in Europa
- een logistiek hoogstandje

De logistieke keten goed organiseren en controleren: essentieel voor een leverancier die in Afrika teelt. Via Flamingo lopen we al 250 jaar rond op het Afrikaanse continent. We kennen dus - letterlijk en figuurlijk - de weg. Daarbij maken we uiteraard gebruik van het netwerk en de contacten die Flamingo in die ruim twee eeuwen heeft opgebouwd.

Eenmaal van het land vinden producten snel hun weg naar de verpakkingsstations. Stap twee is een efficiënt vervoer naar de luchthaven van Nairobi. Een vaste luchtvrachtpartner staat garant voor de geconditioneerde reis naar Europa. Minimaal zes dagen per week zijn we daardoor in staat verse aanvoer te leveren. Bij aankomst op Schiphol staat ook hier een gespecialiseerde partner klaar, nu voor het vervoer over de weg richting Poeldijk.

Bewaren onder juiste condities

In de koelruimte van FV SeleQt worden producten bewaard onder de juiste temperatuur. Om met gebruikmaking van het netwerk van de Best Fresh Group uit te waaieren over geheel Europa, richting grotere retailers, groothandelaren en foodservice-leveranciers.