nl-NLen-USde-DE

Sosana: hoe duurzaam wilt u het hebben?

Sosana is het huismerk van FV SeleQt, in twee varianten. Al onze groenten verpakken we standaard in de groene Sosana versie - tenzij u kiest voor uw eigen verpakking of private label. De Sosana Fair Trade variant - met blauw - is exclusief gereserveerd voor alle FV SeleQt producten die met Fair Trade certificaat worden geleverd.

Sosana is meer dan alleen een merknaam. Het is vooral een filosofie. De filosofie dat we door zaken te doen het leven van veel mensen in armoede kunnen verbeteren. Daarom krijgen onze farms en telers een eerlijke prijs. Sosana staat ook voor kwaliteit en voedselveiligheid. Alle groenten zijn traceerbaar vanaf het schap tot aan de teeltlocatie. Bij de teelt wordt het milieu niet onnodig belast. Zo heeft iedereen voordeel van Sosana.

Sosana Fair Trade

Met Sosana Fair Trade brengen we die eerlijke wereld nog dichterbij. Het zijn dezelfde groenten, afkomstig van dezelfde plantages. Het verschil is dat u met Sosana Fair Trade mensen in ontwikkelingslanden nóg meer kansen geeft. Kansen op betere huisvesting. Menswaardige woonomstandigheden. Een toekomst voor hun kinderen. Een deel van de opbrengst gaat direct door naar projecten gericht op de lokale bevolking. Zoals een school of een ziekenhuis. Met Sosana Fair Trade heeft u de zekerheid dat u écht aan fair trade doet: de lijn staat onder controle van Max Havelaar en Flo-Cert.

Kijk voor meer informatie op de Sosana website!
Assortiment

Al deze fijne exotische groenten, kruiden, pepers & mixpakketten leveren wij (ook) onder de merknaam Sosana

Fair trade assortiment

Deze Fair Trade haricot verts en peulen worden onder de merknaam Sosana Fair Trade verkocht.