nl-NLen-USde-DE

FV SeleQt, best of both worlds

Binnen FV SeleQt hebben twee prominente namen de handen ineen geslagen: Flamingo Horticulture en de Best Fresh Group. Het Engelse Flamingo beschikte al over eigen productielocaties in Afrika. Het bedrijf is een van de wereldspelers in de internationale markt voor thee, bloemen, rubber en exotische groenten. De Best Fresh Group heeft weer alle expertise in huis om een totaalpakket groenten en fruit te vermarkten. Resultaat: een combinatie die in één keer de Europese markt voor peulvruchten een nieuwe impuls geeft.

Dé specialist in Europa

FV SeleQt is een bedrijf met een missie: de markt voor peulvruchten een extra boost geven. Groeimogelijkheden zijn er volop voor deze categorie. Bij retailers, bij groothandelaren, bij foodservice-leveranciers. Het is een ambitie die past bij onze positie als dé Europese specialist in peulvruchten, met het accent op haricots verts, peulen en sugar snaps. Die groeipotentie is er ook voor kruiden en pepers, onze twee andere productlijnen.

Eigen teeltlocaties

Door alle producten te telen op eigen locaties zijn we in staat jaarrond te leveren: vers en voedselveilig. Het merendeel van het jaar vanuit Afrika, op andere momenten in het jaar aangevuld met aanvoer vanuit andere werelddelen. Altijd zijn het producten van telers die een eerlijke prijs ontvangen voor hun inspanningen en continu onder controle staan.

Werken met jaarprogramma’s

FV SeleQt werkt met jaarrondprogramma’s. Op basis van uw wensen en ons aanbod zoeken en vinden we de optimale balans tussen prijs en beschikbaarheid. Zo heeft u zekerheid over de beschikbaarheid in elke periode van het jaar. Voor de juiste prijs.